Интериорен дизайн

ТЕ-ТРЕЙД ГРУП създава индивидуални интериорни проекти, спрямо Вашите желания и нужди, превръщайки Вашия имот в истински уютен дом или комфортен офис. На първата ни среща задаваме много въпроси, но това не бива да Ви притеснява – ще се постараем да обсъдим всичко, за да сбъднем мечтаното обзавеждане.

Елементи на интериорния проект

1. Заснемане на помещенията и изчисляване на квадратури и обеми.
2. Дискутиране на интериорното пространство, определяне на елементите на обзавеждане, функционално и ергономично разпределение на елементите в помещенията и обсъждане на общ концептуален проект за интериора.

3. Изготвяне на 3D визуализация – фотореалистично триизмерно проектиране на всички помещения до достигане на окончателен вариант, който също се подлага на дискутиране.

4. Цветове и материали – включва избор на конкретни цветове и материали, спрямо одобрения проект, спецификация на интериорните елементи в отделните помещения, избор на настилки и схеми на тяхното редене.

5. Изготвяне на проекти за всички мебели, които се изпълняват по поръчка, заедно със спецификация на материали и механизми.

6. Проект за довършителни строителни работи като позициониране на местата за електро изводите, окачени тавани и други елементи от гипсокартон,

7. Проект за осветление и спецификация на осветителните тела.

8. Консултантска дейност при избор на покупните елементи в интериора (осветителни тела, мебели и т.н.) на място в търговските обекти

9. Надзорни дейности по реализацията на проекта – консултации с клиента за избор на конкретен подизпълнител /ако няма избран/, разясняване на проекта пред всеки от подизпълнителите и определяне на допуски в точността на изпълнение за всяка една от специалностите консултации на изпълнителите, както и приемане на обекта от подизпълнителя съвместно с клиента.

С Вас можем да бъдем чудесен екип, за да получите желания интериорен дизайн. Доверете се на ТЕ-ТРЕЙД ГРУП и заедно ще разкрием потенциала на Вашия дом или офис.